Istoricul Marius Oprea, consilier al premierului si presedinte al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului, declara ca Ion Iliescu are o mare problema: nu a muncit niciodata in viata lui.
"Ma refer la munca, sa lucreze undeva. El, tot timpul, de cand a fost elev, a fost activist. El a fost presedintele Uniunii Asociatiilor Elevilor din Romania, cand era in anii de liceu, un fel de precursor al organizatiilor de tineret. Dupa aia, din liceu a facut acel stagiu ca student in URSS, s-a intors si a devenit mare sef la Uniunea Asociatiilor Studentesti din Romania, viitoarea UASCR, dupa care a trecut prim-secretar UTC si asa mai departe. Toata viata lui Ion Iliescu a fost o imensa sedinta, si nu sedinta la care se spunea adevarul despre ce se intampla in Romania", sustine Marius Oprea.

De asemenea, istoricul care recunoaste ca are "talentul" de a se pune rau cu toata lumea sustine ca in Romania comunismul nu a disparut, ci doar s-a "privatizat". "Uitati-va la conturile unui Ristea Priboi si la faptul ca nimeni nu face vreun efort sa-l gaseasca", isi argumenteaza el teoria.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.