Partidul Romania Mare a sarbatorit simbata 15 ani de la infiintare. Vadim a fost acelasi pe care il stim.

Pe o scara Richter, aplauzele ar fi atins cota 7,5 la adunarea desfasurata simbata, la Sala Palatului din Bucuresti, sub deviza "PRM la guvernare, mafia la inchisoare". Tribunul s-a lasat asteptat mai bine de o jumatate de ora de cei peste 4.000 de membri de partid veniti sa celebreze 15 ani de existenta a PRM. A fost intimpinat cu piine si sare, apoi invitat sa treaca printr-un coridor de tineri in costume populare ce tineau cu o mina un steag tricolor, iar cu alta il fotografiau, de la sold, cu celularele.

Asteptare strategica

Odata ajuns, Vadim a asteptat inca un sfert de ora intr-o camera sa se termine filmul propagandistic despre istoria partidului. Proiectat pe doua ecrane si asezonat cu muzica ostaseasca, filmul vorbea despre cresterea PRM-ului si a liderului sau in optiunile electoratului, il prezenta pe Vadim ca unul ce ar fi onorat fie si cu o stringere de mina pe fiecare interlocutor din orice colt al lumii si insista pe momentele in care lui C.V.T. ii dadeau onorul diferite garzi militare. Ca refren a fost preferata ideea ca doar voturile furate, la fiecare alegeri, l-au impiedicat pe tribun sa ajunga seful statului. Cind pe ecran au aparut sinistratii carora, spunea crainicul, cu vocea voit tremurinda, Vadim le-a daruit ceasul de aur de la mina, unii dintre spectatori au varsat lacrimi. Abia in momentul de maxima excitare a multimii si-a facut aparitia in sala Corneliu Vadim Tudor, in costumul sau alb care parea a-i tine loc si de cal, si de sceptru, inconjurat de familie si de bodyguarzi mai degraba obezi, stirnind un uragan de aplauze dinspre puhoiul de lume ridicata in picioare. Sala mirosea ca un accelerat de provincie in vreme de canicula.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.