Fiecare pas pe care il face este urmare a consultarii cu presedintele Traian Basescu; Anca Boagiu investeste sume considerabile in fustite si rochite, moderne de altfel, si care, sa recunoastem, o prind bine, dat fiind faptul ca a dat jos cateva kilograme bune; Doamna ministru a decis ca e bine sa nu-si mai ia concediu pana la publicarea Raportului de tara, adica la sfarsitul lui septembrie

Din ce in ce mai eleganta atunci cand isi face aparitia in public, ministrul Integrarii, Anca Boagiu, vrea sa cucereasca scena politica feminina si sa fie in top.

Fiecare pas pe care il face este urmare a consultarii cu presedintele Traian Basescu. Cunoscuta ca apropiata a presedintelui, Anca Boagiu a vazut ca seful de la Cotroceni aplica retete de imagine care tin si prind la public, drept care nu face nicio miscare fara sa vorbeasca cu el la telefon. Surse apropiate doamnei ministru spun ca aceasta a decis sa renunte a mai purta pantaloni pentru ca presedintele i-a spus ca are nevoie de un ministru al Integrarii cu o imagine mult mai feminina. Asa ca in ultima vreme Anca Boagiu investeste sume considerabile in fustite si rochite, moderne de altfel, si care, sa recunoastem, o prind bine, dat fiind faptul ca a dat jos cateva kilograme bune.

Anca Boagiu le-a spus angajatilor ca ar fi bine sa nu plece nici ei in vacanta pentru ca interesul tarii este major

Mai mult, fustele o ajuta sa i se deschida mai multe usi si pe la Bruxelles, unde acum e nevoie mai mult decat niciodata de presiune pentru ca europenii sa ne ia in familia lor la timp. Pusa pe treaba, doamna ministru a decis ca e bine sa nu-si mai ia concediu pana la publicarea Raportului de tara, adica la sfarsitul lui septembrie. La fel de severa este insa si cu angajatii ministerului pe care il conduce. Anca Boagiu le-a spus acestora ca ar fi bine sa nu plece nici ei in vacanta pentru ca interesul tarii este major. Si pentru ca premierul face mereu controale sa vada daca oamenii de la Integrare sunt acum pe pozitii. O parte din angajati apucasera sa-si faca rezervari la avion si la hoteluri din strainatate, ba, chiar au platit si avans, sume pentru vacanta. Degeaba s-au plans acestia pe la usile tinerei ministrese, degeaba i-au explicat ca nu-si mai pot recupera banii, ca Anca Boagiu nici nu a vrut sa auda.

Pe la colturi, functionarii de la minister o fac in fel si chip pe doamna ministru, varsandu-si naduful intre ei. Aceleasi surse spun ca de nervi ca este barfita pe la colturi si ca angajatii nu vor sa-i respecte dorinta si sa tina cont de interesele Romaniei, Anca Boagiu si-a pus seful de cabinet sa sune la companiile aeriene si hoteliere si sa-i convinga pe prestatorii de servicii sa le dea oamenilor banii inapoi. De laudat o asa sefa, si adevarat ca seamana la comportament cu presedintele. Poate o vedem la Cotroceni peste cativa ani.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.