La doar cateva ore dupa primirea decretului de numire in postul de ministru al transporturilor, pedistul Radu Berceanu este acuzat de comiterea unor infractiuni grave.
Deputatul PRM Lia Olguta Vasilescu a declarat, ieri, ca, din pozitia de administrator al firmei SC Parky SRL Sucursala Craiova, Berceanu a spalat bani si a prejudiciat cu sume substantiale bugetul de stat.

Vasilescu a precizat ca este in posesia unor documente care dovedesc vinovatia senatorului PD, pe care le va trimite Parchetului General, premierului Calin Popescu Tariceanu si presedintelui Traian Basescu. "N-am nimic personal cu Radu Berceanu, dar un asemenea infractor a ajuns ministru al Romaniei. Pentru asemenea infractiuni se face puscarie, nu se ajunge ministru", a spus deputatul PRM, adaugand ca Berceanu ar trebui sa-si dea demisia din functia de ministru si sa iasa definitiv din viata politica.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.