O mica premiera in politica romaneasca. Liderii pesedisti se aduna astazi la Palatul Parlamentului, dar spun ca nu stiu exact care e scopul.
PSD are programata o intrunire a conducerii centrale cu liderii organizatiilor judetene, adica cu baronii locali. Singurul lucru cert referitor la aceasta sedinta este ca peste 100 de persoane trebuie sa fie prezente in sala "Ovidiu Sincai", la ora 12.30, dupa cum suna convocarea semnata de secretarul general al PSD, Miron Mitrea. Cit despre tema discutiilor, in convocare nu se spune nimic. "Fara o tema anume. E o intilnire programata de mai mult timp, probabil vom discuta chestiuni la ordinea zilei", ne-a declarat ieri Cristian Diaconescu, purtatorul de cuvint al PSD. Nici Ilie Sirbu nu stia nimic. Vicepresedinte al PSD si lider al filialei Timis, Sirbu ne-a declarat ca "probabil s-a dat o ordine de zi, dar eu nu stiu de ea…".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.