Premierul Tariceanu a solicitat ieri organizarea de sesiuni extraordinare ale Parlamentului in vederea adoptarii a trei legi importante pentru integrarea in UE. In cazul in care legile nu vor fi adoptate pana la inchiderea actualei sesiuni parlamentare, sesiunile ar putea avea loc la inceputul lui iulie si la sfarsitul lui august.

"Am decis sa solicitam Parlamentului organizarea a doua sesiuni parlamentare extraordinare", a declarat Tariceanu. Liberalii sustin organizarea de sesiuni extraordinare in vederea promovarii a trei legi importante, care fac parte din calendarul de aderare, respectiv cea privind finantarea partidelor politice, legea privind organizarea si functionarea Agentiei de Integritate si proiectul de modificare a Legii 31/1991 privind societatile comerciale. Tariceanu a mai spus ca, tinand cont de volumul legilor, "e foarte greu de presupus ca vor putea fi adoptate" in cele mai putin de 20 de zile care au mai ramas pana la inchiderea sesiunii parlamentare.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.