Georgeta Ionescu , secretarul general al Camerei Deputatilor, a trimis spre aprobare Biroului Permanent o lista pentru dotari independente, in valoare de 20,3 miliarde lei vechi.
Lista cuprinde mobilier, o cositoare rotativa, o masina de francat, dar si 90 de calculatoare, 70 de imprimante, 10 sisteme de stocare rapida, 3 sisteme de achizitii audio video, plus un sistem pentru testare si verificare canale de fibra optica. In aceeasi bani intra si mai multe programe pentru calculatoare. Tot ieri, a fost inaintata Biroului Permanent o lista de cheltuieli de capital pentru centrul International de Conferinte, lista in valoare de 3,2 miliarde lei vechi. In acest caz, avem de-a face cu o completare a sistemului de conferinta Phillips, o completare cu sapte limbi straine a instalatiei de traducere simultana, un videoproiector, un calculator cu imprimanta si un scaner. Pentru acelasi Centru International de Conferinte este nevoie insa si de aparate de uz casnic, cum ar fi: una bucata masina de spalat pahare, cu uscator si masa de intrare-iesire tip tunel, plus doua expresoare semi-automate, pentru cafea. La toate acestea se adauga si doua case de marcat fiscale, probabil pentru a marca cheltuirea din belsug a banului public. Lista cu achizitii a fost ferita de ochii presei, intrucat a fost considerat un document de uz intern!


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.