Seniorii pesedisti l-au asigurat pe Ion Iliescu, la infiintarea "organizatiei de veterani" a partidului, ca nu-l vor parasi niciodata, pentru ca el este "comandantul navei".
Venit cu ceva minute bune inaintea lui Mircea Geoana, Ion Iliescu a fost intampinat de cei care, cu ceva ani in urma, nu pridideau sa-l aplaude indelung, considerandu-l unicul lor sef. Un vorbitor trecut de mult de 60 de ani chiar l-a comparat pe Iliescu cu Confucius, in timp ce un altul a sustinut ca "Iliescu este tatal nostru". Nici de aceasta data nu au lipsit atacurile fostului presedinte la adresa lui Mircea Geoana. Supararea fostului sef al statului a plecat de la lipsa de punctualitate a actualei conduceri a PSD.

Intarzierea lui Geoana i-a dat prilej lui Iliescu sa afle de la venerabilele doamne ce cred despre tanara generatie a PSD, crescuta de actualul presedinte. "Dorinta de a-i face pe oameni sa vina la timp la o reuniune a capatat la romani manifestari primitive. Oamenii sunt chemati cu o ora mai devreme ca sa fie in sala atunci cand vin sefii. Tinerii nu au fost batrani, dar vor ajunge batrani", si-a inceput Iliescu discursul, dupa ce Mircea Geoana, Sorin Oprescu si Marian Vanghelie au reusit si ei sa ajunga la tribuna.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.