Deputatul PSD Dan Iosif ar putea fi sanctionat de Comisia Juridica a Camerei pentru felul in care i-a jignit pe jurnalistii care l-au intrebat de ce a votat „la doua maini“.
La ultima sedinta de plen, Dan Iosif a fost surprins de mai multi jurnalisti ca vota si in locul colegilor sai. Asteptandu-l la iesire, jurnaistii l-au intrebat pe deputat de ce a facut acest lucru. Suparat, Dan Iosif le-a adresat o replica dura: "Da, ba, am votat, si ce daca am votat, hai cu mine la buda sa va arat cum am votat". Apoi, din graba, deputatul a luat-o spre toaleta femeilor, moment in care jurnalistii l-au atentionat ca a gresit usa. Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a aratat ieri ca a cerut jurnalistilor implicati sa-i ofere inregistrarea convorbirii cu deputatul PSD pentru a o trimite la Comisia Juridica, singura abilitata sa ia masuri in astfel de cazuri.

Presedintele Camerei a solicitat jurnalistilor sa procedeze astfel de fiecare data cand au loc iesiri nepermise ale vreunui parlamentar. Dupa caz, sanctionarea unui parla-mentar intr-o asemenea situatie poate merge de la un simplu aver-tisment pana la suspendarea pe 30 de zile.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.