Deputatul PC Ionica Popescu a participat la sfarsitul saptamanii la Raliul Frumusetii organizat la Deva de ACR la care echipajele sunt formate numai din femei.

Este al doilea an cand deputatul isi incearca talentul la volan, in acest an obtinand locul 8 din 32 de echipaje. Ionica Popescu a participat la competitie alaturi de un jurnalist din presa locala, ea utilizand la raliul o masina de imprumut, un Fiat Albea. Comparativ cu alte autovehicule concurente, printre care un Peugeot si un Chevrolet decapotabile, deputatul crede ca a fost in dezavantaj.

Antrenamentul deputatului a fost scurt, cu doar o zi inainte de competitie, cand si-a aranjat singur mai multe sticle de plastic de doi litri cu apa pentru a simula jaloanele din concurs. In schimb, concurentele s-au antrenat cu arbitri de raliuri. Antrenamentul i-a prins bine, deoarece concursul a avut drept probe principale doua trasee cu jaloane, plus o distanta de 64 de kilometri in zona judetului Hunedoara, cu sapte puncte de oprire. Startul deputatului PC a fost dat de un alt deputat hunedorean, Cosmin Nicula, acesta fiind insa de la Opozitie (PSD).

Cu un an inainte, Ionica Popescu a obtinut doar locul 24, asa incat progresul din acest an o motiveaza sa participe si anul urmator. "La raliul urmator sper la podium", a declarat deputatul, care a gasit si o asemanare intre competitiile cu masini si politica: "la amandoua trebuie sa stii sa conduci cu cap".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.