Unde poate fi gasit mai nou fostul securist? La Biofarm. Coincidenta hazlie: pe lista plantelor terapeutice figureaza planta „priboi“, cu denumirea stiintifica „geranium macrorrizum“.

L-am "localizat" pe marele disparut Priboi in conducerea unei societati comerciale din Romania. A fost ales pe 11 mai 2006 in Consiliul de Administratie al BIOFARM, companie producatoare de medicamente. Compania a anuntat public rezultatul sedintei CA, iar printre cei cinci membri ai consiliului nou ales apare si numele lui Ristea Priboi. Colegii de la Biofarm ai fostului deputat PSD se feresc, insa, sa dea detalii. Interesant este ca pe lista plantelor terapeutice figureaza planta priboi (geranium macrorrizum), care se invecineaza cu prazul (allium porrum) si cu prunul (prunus domestica).

"Este un subiect foarte privat"

Danut Vasile, presedintele CA al BIOFARM, spune ca "este un subiect foarte privat" si ca ar intra "intr-un conflict cu Ristea Priboi" daca ar spune unde se afla. "Eu am canalele mele de comunicare cu el. (…) E un subiect tabu. Noi facem afaceri aici si nimic altceva", ne-a declarat Danut Vasile. Acesta ne-a spus ca nu a primit nici o solicitare de la autoritati pentru a oferi detalii despre Ristea Priboi. Un alt membru al CA la BIOFARM, Ioan Cuzman, ne-a spus ca nu a participat la sedinta din 11 mai. "Nu e de mult in tara, din cite stiu eu", spune Cuzman. Consilierul juridic al BIOFARM, Mihaela Ion, sustine ca nu era necesar ca Ristea Priboi sa participe la sedinta respectiva. "Este posibil ca unii membri sa participe si prin telefon", ne-a spus Mihaela Ion.

Fratele Nastasie i-a pierdut si el urma

Din CV-ul publicat pe pagina de Internet a Camerei Deputatilor aflam ca fostul deputat Priboi s-a nascut in comuna Bradesti, judetul Dolj. In aceasta comuna traieste fratele celui cautat de procurorii anticoruptie. Am sunat la Nastasie Priboi, dar omul era plecat cu vitele. Ne-a raspuns sotia, care ne-a expediat imediat: "Nu mai stim nimic de el de ani de zile. Altceva mai doriti?". Nici alte rude ale lui Priboi nu mai stiau nimic despre el. Gheorghe Priboi, un var mai indepartat: "Nu l-am vazut de ani de zile. Am auzit ca acum e plecat prin Dubai".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.