Basescu si Stroe refuza sa dezvaluie continutul hirtiei misterioase, despre care seful statului a spus totusi ca nu este secreta.

La iesirea din spitalul Elias, seful statului a sustinut ca nu a scris nimic pe foaia pe care i-a inminat-o la investire secretarului general al Guvernului, Radu Stroe, si i-a indemnat pe ziaristi sa-l intrebe pe acesta despre continutul hirtiei. "Daca el va spune, bine", a incheiat imediat subiectul Basescu. De partea cealalta, Stroe este indignat de faptul ca se spune ca pe hirtia primita cadou ar fi "extrase compromitatoare".

"O sa va umfle risul"

"Nu vorbesc nimic despre continutul cadoului. Este o decizie personala pe care mi-o asum. Totodata, eu cred ca doar autorul poate dezvalui continutul", a mentionat Stroe.

El l-a invitat pe Basescu sa spuna despre "textul" imprimat pe hirtie. "Nu e, domnule, nimic compromitator, o sa va umfle risul cind o sa-l vedeti, pentru ca intr-o zi o sa il fac public", a reactionat Stroe la intrebarea care este motivul pentru care tine secret "cadoul" de la Basescu si nu pune capat speculatiilor pe acest subiect. Nici dupa ce Basescu a refuzat invitatia, Stroe nu a vrut sa vorbeasca despre bilet. "Nu-mi schimb atitudinea si parerea. Basescu sa spuna ce cadou a facut", a insistat Stroe.

Potrivit unor surse, foaia primita de Stroe ar putea contine informatii referitoare la "trecutul" sau. O alta varianta vorbea de transcrierea unei discutii din CSAT, cind liberalii au sustinut si ei secretizarea legilor sigurantei pe care ulterior au criticat-o.

Cotidianul

Sursa: CotidianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.