La depunerea juramintului, liberalul Radu Stroe a fost tulburat de o hirtie primita „cadou” de la presedintele Traian Basescu.

La moment festiv, presedintele i-a inminat lui Radu Stroe transcrierea unei discutii. Citirea "cadoului" prezidential l-a destabilizat serios pe proaspatul secretar general al Guvernului, in timp ce Traian Basescu nu-si ascundea satisfactia fata de reactia de bulversare a "victimei" liberale.

Ipoteza "stenogramei CSAT"

Ar putea fi vorba de transcrierea discutiei din CSAT privind secretizarea Legilor sigurantei nationale. Publicarea stenogramei, cu care Basescu l-a amenintat pe Tariceanu, ar dovedi ipocrizia PNL. Decizia de secretizare a proiectelor de lege a fost criticata public de liberali in frunte cu premierul Tariceanu, dar ar fi fost sustinuta prealabil, in cadrul discutiilor secrete ale CSAT de catre fruntasul liberal Radu Stroe.

Ipoteza "relatiei cu «trecutul»"

Surse de la Cotroceni ne-au declarat insa ca documentul care l-a indispus atit de mult pe Stroe ar contine transcrierea unei convorbiri telefonice compromitatoare a fruntasului liberal. Ar avea ca tema "o mai veche relatie cu «trecutul»" a lui Radu Stroe, sustin sursele noastre. Miercuri seara, presedintele Basescu a gazduit la Cotroceni ceremonia solemna a depunerii juramintului de catre noul secretar general al Guvernului, Radu Stroe. Liberalul i-a predat lui Traian Basescu, conform uzantelor protocolare, mapa cu foaia de hirtie continind iscalitura pe textul juramin-tului solemn pentru functia de membru al Executivului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.