Comisia pentru invatamant a Camerei considera ca Mihail Hardau nu ar trebui schimbat din functia de ministru al Educatiei si Cercetarii, la o eventuala remaniere guvernamentala, pentru ca s-ar bulversa sistemul de invatamant, a declarat presedintele comisiei, Lia Olguta Vasilescu.
"O alta numire, mai ales acum cand se incheie un an scolar, care a debutat cu o greva generala fara precedent, inseamna o alta optica fata de reforma, timp pierdut pana cand noul ministru va cunoaste prioritatile si problemele sistemului, amanarea sine die a aparitiei noii Legi a invatamantului si incetinirea sau abandonarea procesului de descentralizare", a explicat deputatul PRM. Potrivit lui Vasilescu, Comisia de invatamant a Camerei atrage atentia ca "este un caz fara precedent" ca, intr-un singur an, sa fie schimbati trei ministri din fruntea MEC si ca sistemul este bulversat, deoarece "fiecare ministru a venit cu o alta idee despre reforma din invatamant si a actionat ca atare".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.