Dupa o luna de taraganare a scandalului “nepoata” in comisia de specialitate, parlamentarii s-au trezit cu o mare surpriza: Sectia de urmariri penale a Parchetului General a cerut date despre investigarea senatoriala in cazul celebrei nepoate a Noricai Nicolai, Ana Maria Hanes. Senatorii juristi au inceput sa dea din colt in colt pentru ca, evident, nu au nici un rezultat.
Dupa ce a votat in plen cu cartela senatorului Serban Stratila si a fugit de presa pe balconul din biroul senatorului UDMR Peter Eckstein Kovacs, nepoata Noricai Nicolai, Ana Maria Hanes, continua sa dea batai de cap senatorilor.

Ieri dimineata, la aproximativ o luna de la iscarea scandalului si de musamalizari continue in comisia juridica, presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, s-a ratoit la parlamentarii-juristi si le-a cerut ca pana la sedinta Biroului Permanent, de la pranz, sa aiba raportul gata cu concluziile si vinovatiile desprinse din scandalul "nepoata". Supararea lui Vacaroiu a fost intemeiata de o scrisoare adresata de Parchetul de pe langa ICCJ prin care se cerea conducerii Senatului date si informatii din investigarea senatoriala pentru cercetarea Anei Maria Hanes.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.