Liderul PD, Emil Boc, a declarat, ieri, ca sinistratii nu trebuie sa astepte din carciuma ca altii sa le refaca locuintele si nici sa isi imagineze ca acolo unde au fost case de chirpici, statul va construi locuinte cu termopane. Boc a precizat ca solutiile guvernamentale la problema sinistratilor nu trebuie sa fie nici "utopice", nici "populiste", ci "fezabile".
Conform unei statistici date publicitatii, in urma cu o saptamana, de MAI, peste zece mii de persoane, afectate de inundatiile provocate de cresterea debitului fluviului Dunarea, erau inca evacuate, peste 30 la suta dintre sinistrati fiind in grija autoritatilor. Potrivit sursei citate, 156 de localitati erau inca sub ape, 2.331 de case erau inundate, iar alte 1.271 erau distruse. O suta de case erau in pericol de prabusire, iar peste sase mii de gospodarii si axene erau inundate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.