Liderii PIN Lavinia Sandru si Cozmin Gusa sunt curtati de PSD

Conform Laviniei Sandru, Emil Boc a aflat abia acum, dupa sapte luni de la privatizarea Petrom, de modul pagubos in care s-a desfasurat vanzarea: "Pacat, domnule Boc, ca la dumneavoastra in pestera nu se aud lucrurile astea".

Vicepresedintele PIN nu s-a sfiit sa spuna si un banc pe seama lui Emil Boc: "Daca doua avioane s-ar prabusi intre Cluj si Bucuresti, trupul lui Boc s-ar gasi in amandoua". Presedintele PIN, Cosmin Gusa, a criticat dur politicienii din Romania: "Se mai poate sa ajungi putred de bogat fara sa fi facut nici macar o afacere corecta in Romania; se mai poate in Romania sa ajungi sef de partid fara sa ai macar patru clase primare; se mai poate sa fii prim- ministru si sa fii inconsecvent de la o zi la alta; se mai poate sa fii presedinte, sa te doara in fund de poporul tau, sa iesi din carciumi duhnind a alcool", asadar traim in tara lui "se mai poate", a incheiat Gusa.

Referindu-se la experientele sale politice de pana acum Gusa a spus ca s-a amagit de doua ori, cu ambele partide din care a facut parte (PSD respectiv PD). La sedinta PIN si-au facut aparitia Victor Ponta si Daciana Sarbu, care, conform zvonurilor din ultima saptamana ar urma sa demisioneze din PSD si sa se inscrie in PIN. Victor Ponta a infirmat zvonurile si a spus chiar ca vrea sa il convinga pe Gusa sa se reintoarca in PSD.