Presedintele interimar al PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a prezentat ieri o noua initiativa a organizatiei, marca Sectorul 5: dansuri si concursuri pentru copii in Parcul Herastrau, programate pentru maine.

Printre invitati, Mircea Geoana, Ion Iliescu, ba chiar si Adrian Nastase.

Totusi, s-ar putea ca pentru Nastase "sa nu se gaseasca patine pe masura", l-a ironizat Oprescu pe fostul premier. Organizatorul sarbatorii nu e altul decit Marian Vanghelie, specialistul numarul unu al partidului in materie de petreceri, revelioane si spectacole campenesti.

Referitor la situatia neclara a conducerii organizatiei, presedintele PSD Sector 1, Dan Tudorache, a declarat ieri, ca presedintele autosuspendat, Dan Ioan Popescu, avea doua optiuni in privinta functiei sale din partid: "Sa-si dea demisia sau sa revina pe functia de presedinte" dupa ragazul de doua saptamini acordat de organizatia PSD Sector 1, a aratat Tudorache. El a mai spus ca Dan Ioan Popescu nu i-a contactat pentru a le comunica vreo decizie si ca ei nu stiu nimic despre acest subiect, mai ales ca DIP se afla in strainatate. Referitor la viitoarele alegeri din organizatie, Oprescu a aratat ca Mircea Geoana nu i-a promis nimic de acest fel. El a recunoscut insa ca fiecare are un contracandidat, unii vazuti si altii nevazuti.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.