Liderii social-democrati considera ca actualul guvern este incapabil sa conduca tara si sa gestioneze situatiile de criza si, in baza acestui fapt, cer, inca o data in plus, demisia Cabinetului Tariceanu.
In acest sens, deputatii Mihai Tanasescu, George Maior si senatorul Cristian Diaconescu au dat ca exemplu gripa aviara, codul fiscal si integrarea europeana. "Prevederile din proiectul Codului Fiscal si amanarea adoptarii sale la nesfarsit demonstreaza lipsa de profesionalism a premierului Tariceanu si a ministrului Finantelor, Sebastian Vladescu", a afirmat ieri, intr-o conferinta de presa, social-democratul Mihai Tanasescu, precizand totodata ca proiectul contine reglementari care vor avea efecte "distrugatoare" asupra economiei romanesti. In ceea ce priveste integrarea europeana, Cristian Diaconescu cere Executivului sa-si asume raspunderea pe un program politic care sa prevada masurile pentru indeplinirea tuturor angajmentelor luate fata de Uniunea Europeana. Diaconescu considera ca premierul ar trebui sa vina in fata Parlamentului pana cel tarziu pe 8 iunie, astfel incat toate problemele legate de aderare sa fie rezolvate pana la Consiliul European de la mijlocul lunii iunie.

Cronica Romana

Sursa: Cronica RomanaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.