Vazindu-se aproape in strada, PRM propune PSD un troc pentru obtinerea unui nou sediu

PreSedintele PSD Bucuresti s-a intilnit saptamina trecuta cu presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, in biroul acestuia de la sediul din strada Georges Clemenceau. Intrebat de "Cotidianul" despre motivul pentru care Popescu s-a deplasat la sediul PRM, prim vice-presedintele Corneliu Ciontu nu a exclus ca in schimbul voturilor pe care PRM le-ar putea ceda candidatului PSD la Primaria Capitalei, social-democratii sa cedeze la rindul lor unul dintre cele 15 sedii pe care le detin in Bucuresti. "S-ar putea ca in cazul in care nu avem candidat in turul doi sa negociem si sa punem si noi niste conditii: va dam voturi, ne dati sediu", ne-a declarat vicepresedintele PRM, Corneliu Ciontu. Situatia PRM este destul de disperata in acest moment pentru ca imobilul in care isi desfasoara activitatea partidul va trebui retrocedat catre fostii proprietari, hotarirea instantei fiind definitiva si irevocabila.

Situatia liderului PSD Bucuresti este destul de nesigura in acest moment, iar o victorie in alegerile pentru Primaria Bucurestiului ar intari pozitia acestuia pe fondul luptelor interne din partid, asigurindu-i locul in continuare in fruntea organizatiei de Bucuresti. La rindul lui, Corneliu Vadim Tudor a recunoscut ca s-a intilnit cu liderul PSD, dar nu a dat mai multe amanunte: "Am vorbit cu Dan Ioan Popescu sa ne ajute sa gasim o solutie, mai ales ca ei au si doi primari", a motivat Vadim Tudor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.