Evolutiile din criza aviara ajung in zona penibilului. SRI incurca gainile cu curcile, in timp ce cetatenii nu mai inteleg de unde li se trage carantina. In sectoarele bucurestene, democratii si liberalii isi platesc polite sub pretext ca nu e bine gestionata criza, iar la nivel central cele doua partide din Alianta sunt gata sa se incaiere pentru Agentia Nationala Sanitar-Veterinara.
Liderii Partidului Democrat le-au spus, luni seara, colegilor liberali, ca nu vor renunta, sub nicio forma, la conducerea Agentiei Nationale Sanitar-Veterinare (ANSV) si nu sunt de acord ca aceasta institutie sa treaca din subordinea premierului in cea a ministrului agriculturii.

In sedinta Consiliului National de Coordonare a Aliantei D.A., PD i-a reprosat din nou ministrului Flutur ca a aruncat vina extinderii gripei pe ANSV si s-a plans ca nu a avut "parghiile" necesare pentru a controla aceasta agentie. Unul din liderii PD i-a amintit lui Flutur ca ministrul agriculturii are dreptul sa coordoneze comitetul de combatere a epizootiilor si, in aceasta calitate, il are in subordine si pe presedintele ANSV.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.