Premierul Calin Popescu Tariceanu a avut ieri o discutie cu ministrul de stat George Copos, dupa ce ancheta in cazul acestuia a fost finalizata de procurorii anticoruptie. Intrebat, intr-o conferinta de presa, daca se gandeste sa ceara demisia acestuia din functia detinuta in Guvern, Tariceanu a spus ca, in primul rand, nu are nici un fel de informare oficiala in legatura cu George Copos.

El a subliniat, de asemenea, ca acuzatiile care i se aduc lui Copos nu au legatura cu activitatea sa guvernamentala. "Dar, fara indoiala, voi avea si eu o intalnire astazi cu domnul Copos pentru a discuta acest subiect", a adaugat Tariceanu. El a precizat ca legislatia prevede suspendarea din functie a unui ministru pentru fapte care sunt legate de exercitarea mandatului. Procurorii anticoruptie au finalizat ancheta in cazul vicepremierului George Copos.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.