PRM pregateste peste o luna un spectacol cu Fuego si Irina Loghin ca sa marcheze trei cincinale de cind Vadim viseaza sa i se spuna „presedintele Romaniei“.

Nu a obtinut niciodata puterea. I-a acuzat insa intotdeauna pe altii ca le-a furat-o. Cu toate acestea, PRM sarbatoreste. Printr-o manifestare organizata cu mare fast, partidul condus de Corneliu Vadim Tudor se va lauda ca este singurul partid de pe scena politica romaneasca care de 15 ani are aceeasi denumire si acelasi presedinte. Manifestarea se inscrie in incercarile disperate pe care le face liderul PRM de a recupera terenul pierdut in fata lui Gigi Becali, care creste in sondajele de opinie.

Pe 17 iunie, premistii din toate colturile tarii au fost convocati la Sala Palatului. "Mizam pe prezenta a 5.500-6.000 de membri care vor fi prezenti din toate filialele", spune secretarul executiv al PRM, Ion Bildea, organizatorul manifestarii. Organizatorii intentioneaza sa invite toti ambasadorii tarilor UE si pe liderii tuturor partidelor parlamentare. Peremistii vor si invitati straini, insa organizatorii au refuzat sa dezvaluie numele care vor fi trecute in lista.

Film cu Vadim

Totul va incepe cu o expozitie de fotografii care va prezenta in imagini evenimentele cele mai importante din viata parti-dului. Ceea ce nu va putea fi acoperit in fotografii, va fi prezentat celor prezenti intr-un film care, dupa cum ne-a dezvaluit organizatorul, "va face o trecere in revista, cu text si imagine, a celor mai importante activitati de la nivel central si local ale partidului". "Textul scris cu privire la istoria partidului exista deja si a fost trimis in toate filialele ca sa-si faca o idee despre ce se va intimpla. Desigur, fiecare dintre ei pot sa aduca completari daca a fost uitat vreun eveniment impor-tant", ne-a mai spus Bildea.

Cu gindul la alegeri

Dupa rememorarea istoriei partidului, presedintele Corneliu Vadim Tudor isi va tine obisnuita cuvintare de o ora - o ora si jumatate. Surse din PRM sustin ca Vadim Tudor ar dori ca peste o luna sa anunte si semnarea protocolului cu PSD.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.