Restaurantul este retras, langa Cismigiu, parcul preferat al presedintelui; Personajele: prim-ministrul Calin Popescu Tariceanu, Razvan Ungureanu, ministrul de Externe, Sergiu Medar, consilierul presedintelui pe Securitate si omul lui Razvan Murgeanu, un afacerist abonat la contracte grase cu statul roman; Medar si Ungureanu sunt printre putinii care l-au vizitat in rezerva de la Viena pe presedinte; Nu mai intelegem nimic!

Ieri la pranz, in jurul orelor 15.00, premierul Calin Popescu Tariceanu a luat masa la un restaurant de pe starda Schitu Magureanu din Capitala cu ministrul de Externe Mihai Razvan Ungureanu.

Restaurantul nu este unul cunoscut si frecventat de oameni politici, fiind considerat unul retras. Dupa ce au realizat fotografiile, paparazzii nostri au adus pozele in redactie. Le puteti vedea alaturat. Fiind personaje din lumea politica, un redactor al departamentului politic s-a uitat la imagini pentru a redacta textul. Cand, ce sa vezi? Pe langa premier si ministrul de Externe, de care stiam de la fotoreporterii nostri, vedem o fotografie facuta cu cateva minute inainte sa iasa ceilalti doi demnitari din restaurant, in fata aceluiasi local bineinteles, cu Sergiu Medar, coordonatorul Departamentului Securitatii Nationale din Cadrul Administratiei Prezidentiale.

Adica consilierul lui Basescu. Poate cel mai apropiat. Medar si Ungureanu sunt printre putinii care l-au vizitat chiar in rezerva de la spitalul din Viena, pe presedinte. Si o ultima surpriza: tot in fotografia de la iesirea din local apare un tip cu parul alb pe care il cheama Andrei Popovici. "Averea" a scris despre el in urma cu aproximativ o luna. Este unul dintre cei mai buni prieteni si parteneri ai lui Razvan Murgeanu (care acum incearca din rasputeri sa-l debarce si sa-i ia locul colegului sau de partid, Gheorghe Dobre - ministrul Transporturilor), viceprimarul Capitalei si presedintele PD. "Averea" a scris cum acesta a primit multe milioane de euro din bani publici prin prietenul sau bun Murgeanu. Noi nu mai intelegem nimic!


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.