Intilnirea lui Ioan Rus cu Ion Iliescu are loc cu o saptamina inainte de lansarea „Polului Social”, care s-ar putea transforma in partid.
Ion Iliescu va sta la aceeasi masa cu grupul de la Cluj. Iliescu participa azi si miine la citeva actiuni in Cluj-Napoca, intre care un seminar despre globalizare si o intrevedere cu organizatia "Cafeneaua politica". Aflind despre aceasta vizita, Ioan Rus l-a sunat pe Iliescu si l-a invitat la o intilnire cu filiala PSD. Unul dintre liderii grupului de la Cluj, Vasile Dincu, spune ca se ocupa, mai nou, si de proiectul ,,Polului Social’’, initiat de Ion Iliescu si de Petre Roman. "Ne-am inteles asupra proiectului", afirma Dincu, cel care spune ca s-a vazut deja cu Razvan Theodorescu pentru a discuta despre Pol, iar vineri va discuta cu Iliescu.

Intilnirea este cu atit mai interesanta cu cit, in ultima vreme, intre cele doua tabere s-a dus un razboi pe viata si pe moarte. Nu de putine ori a putut fi auzit Dincu sau Rus sugerind ca Iliescu ar trebui sa joace de acum un rol secundar in partid.

Cotidianul

Sursa: CotidianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.