Dezbaterile la Statutul minoritatilor din cadrul celor trei comisii reunite din Camera Deputatilor au fost, ieri, suspendate, dupa ce deputatii PRM nu s-au prezentat la lucrari, iar cei ai PSD au parasit sala de sedinta. Initial, deputatii din Comisia juridica, Comisia pentru drepturile omului si Comisia pentru invatamant dispuneau de cvorumul necesar pentru a se reuni in sedinta, chiar si in absenta deputatilor PRM.

Presedintele de sedinta, Nicolae Paun, a anuntat ca deputatii PRM au solicitat amanarea discutiilor, pe motiv ca au activitate la partid si ca din aceasta cauza nu isi pot sustine amendamentele la Statutul minoritatilor. Paun a supus la vot solicitarea formulata de PRM, iar respingerea acesteia a determinat protestul deputatilor PSD. Parlamentarii puterii, care au ramas in sala, au reactionat critic la gestul social-democratilor, Daniel Buda (PD) afirmand ca PSD ar trebui sa inteleaga "forta votului".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.