Liderul PRM sustine ca motivul pentru care se intirzie semnarea protocolului sint presiunile facute dinauntru si din afara PSD asupra lui Mircea Geoana.
Inca dinaintea intilnirii cu filialele, liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat ca partidul sau este pregatit sa semneze protocolul cu PSD oricind si ca depinde doar de ei cind si daca acest proiect va fi realizat. "In PSD sint jocuri de culise dramatice. Eu stiu ce vrea grupul de la Cluj. Aceste personaje vor sa il debarce pe Mircea Geoana din fruntea PSD si sa impuna un concitadin de-al lor, deci tot din Cluj, si anume Cozmin Gusa, iar in spatele lui este Virgil Magureanu", a spus Vadim Tudor, declarindu-si totodata sustinerea pentru liderul PSD. Situatia in aceeasi forma le-a fost prezentata si liderilor de filiale prezenti la sedinta cu conducerea partidului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.