`Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, ieri, ca ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu, sa prezinte, maine, un raport de activitate ministeriala, a anuntat secretarul Camerei, Dan Radu Rusanu.
Ministrul Integrarii va participa la sedinta Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, unde, pe langa raportul de activitate al MIE, mentionat de Dan Radu Rusanu, ar trebui luat in discutie si programul legislativ de integrare. Anca Boagiu a solicitat conducerii Camerei, printr-o scrisoare, sa fie prezenta la sedinta Biroului Permanent in care va fi discutata agenda de proiecte de integrare europeana a Camerei Deputatilor. Initial, discutia din Biroul Permanent pe tema programului legislativ pe integrare trebuia sa aiba loc pe 8 mai, fiind amanata, intrucat la acea data presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a lipsit de la sedinta.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.