Vicepresedintele Camerei Deputatilor Lucian Bolcas (PRM) a fost numit presedinte al Consiliului interdepartamental care avizeaza investitiile realizate la Palatul Parlamentului.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis desemnarea lui Bolcas ca presedinte al acestui Consiliu interdepartamental la nivel de demnitari, in locul lui Dan Radu Rusanu (PNL). Odata cu alegerile pentru noua conducere a Camerei Deputatilor care au avut loc in martie, dupa demisia lui Adrian Nastase de la sefia institutiei, Rusanu a pierdut functia de vicepresedinte, el fiind ales secretar al Camerei.

Hotararea de Guvern care reglementeaza activitatea Consiliului Interdepartamental prevede ca seful acestuia trebuie sa fie unul dintre vicepresedintii Camerei, fapt care a dus la numirea lui Bolcas in locul lui Rusanu. Consiliul are un presedinte si 12 membri, reprezentanti ai unor ministere (Ministerul Transporturilor, al Economiei, al Administratiei, al Finantelor), ai Bancii Romane pentru Dezvoltare si ai Camerei Deputatilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.