Ministrul Educatiei, Mihail Hardau, s-a plins ca Guvernul nu-i sustine financiar proiectele, in timp ce premierul il acuza ca “ii depoziteaza”.
La intrunirea Colegiului Director al PD de simbata, ministrul Hardau l-a atacat pe premier, spunind ca nu a primit nici un ban pentru Educatie si ca in felul acesta nu poate sa continue reforma. Ieri, la Comitetul Executiv al PNL, Tariceanu i-a replicat, cerindu-i ministrului sa cheltuiasca banii primiti de la Guvern. "Vreau ca banii care au fost dati pina in acest moment sa inceapa sa fie cheltuiti pe lucrarile de investitii, pentru ca rolul MEC nu este de a depozita bani si a astepta ca la un moment dat sa se inceapa lucrarile", a spus Tariceanu. El a reamintit ca, la ultima rectificare bugetara, Ministerul Educatiei a primit 150 de milioane de lei, iar saptamina trecuta, Guvernul a aprobat un program suplimentar de 30 de milioane de euro pentru infrastructura din invatamint. "Vedeti, prin urmare, ca fonduri se aloca foarte multe", a spus premierul.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.