Presedintele Partidului Social Democrat, Mircea Geoana, a declarat ca formatiunea pe care o reprezinta va depune o motiune de cenzura impotriva guvernului la sfirsitul lunii iunie, dupa Consiliul European.

Presedintele PSD spune ca motiunea de cenzura va fi o ocazie de de clarificare a situatiei politice actuale si un test pentru functionalitatea coalitiei de la guvernare.

Mircea Geoana a explicat ca tema principala a motiunii va fi situatia sociala si economica a tarii si evaluarea indeplinirii promisiunilor electorale facute de actuala putere.

Liderul PSD a precizat ca partidul sau doreste ca raportul de tara din mai sa includa mentionarea clara a datei de 1 ianuarie 2007 ca data a aderarii Romaniei si Bulgariei.

Domnul Geoana a amintit ca guvernul condus de PSD a inchis negocierile de aderare si a adaugat ca partidul sau este decis sa ajute eforturile de aderare.
El a criticat Partidul Democrat, afirmand ca ministrii acestuia au inceput sa se laude cu raportul de tara inainte ca acesta sa fie publicat.


Despre autor:

Sursa: Bbc.co.uk


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.