Liderul PSD a plecat ieri la Bruxelles pentru „un raport de tara pozitiv“, insa partidul sau risca un „raport negativ“ din partea socialistilor europeni pentru colaborarea cu PRM.

"Aceste ore sint decisive", a anuntat solemn Mircea Geoana, luindu-si in serios rolul de "opozitie constructiva". Liderul PSD a plecat ieri la Bruxelles sa-i convinga pe socialistii europeni ca Romania merita sa intre in UE in 2007. "Integrarea este si copilul nostru", a mai spus Geoana, criticind in secunda doi "maniera frivola si laudaroasa" prin care ministrii PD "au ales sa-si faca reclama, iesind inaintea liberalilor" cu rapoarte despre realizarile in domeniul integrarii.

Pisica PRM, aruncata peste gardul Aliantei

Protocolul cu PRM i-a stricat insa liderului PSD ocazia sa puncteze putin la imagine pe teme de integrare. Geoana a admis cu greu ca socialistii europeni il suna pentru a se interesa de subiect, insa nu stie clar ce le va spune la Bruxelles: va semna sau nu cu Vadim Tudor protocolul de colaborare parlamentara? La insistentele jurnalistilor, liderul PSD a raspuns vizibil iritat, tamponindu-si fruntea cu o batista: "Sa-l intrebati pe pacientul national, Traian Basescu, cum i-a fost cind a fost ales cu voturile lui Vadim Tudor sau cum i-a fost lui Bogdan Olteanu sa fie ales cu voturile PRM.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.