Dan Ioan Popescu, presedintele autosuspendat al PSD - Bucuresti, nu vrea sa demisioneze din fruntea filialei. "Nu intentionez sa imi dau demisia, ii las sa fiarba intre ei, ba chiar ma gandesc la reintoarcerea in functie", a anuntat D.I. Popescu.

Refuzul sau blocheaza deocamdata alegerea unei noi conduceri a organizatiei bucurestene, situatie ce i-a determinat pe Doru Giugula, presedintele Comisiei de Integritate a PSD - Bucuresti, si pe Dan Tudorache, liderul de la filiala sectorului 1, sa-i dea lui Popescu un ultimatum de trei saptamani in care sa-si anunte fie demisia, fie renuntarea la autosuspendare. "Cand am auzit declaratiile lor, ale lui Giugula si ale lui Tudorache, mi-am amintit de o poanta a lui Tudor Musatescu, despre doi pitici care se laudau ca i-au dat o palma peste gura unui urias, de i-au rupt pantalonii la genunchi. Asa si cu ei doi", a comentat D.I. Popescu demersul celor doi.

Validarea prin noi alegeri a lui Sorin Oprescu si a lui Marian Vanghelie, presedinte interimar si, respectiv, presedinte executiv interimar al PSD - Bucuresti nu poate fi facuta atata vreme cat situatia lui Popescu ramane neclara.

Cum Dan Ioan Popescu a fost ales in functia de presedinte prin vot, organizatia de sector nu-l poate demite, iar Consiliul Municipal a evitat demiterea sa asteptand ca cel autosuspendat sa demisioneze. D.I. Popescu a refuzat sa se supuna si cererii voalate de demisie facute de Geoana care declara, pe 13 aprilie, ca interimatul de la PSD -Bucuresti trebuie sa inceteze.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.