Membrii Blocului National al Revolutionarilor au protestat din nou in fata sediului central al PSD. Ei au cerut din nou retragerea lui Emilian Cutean de la sefia Comisiei parlamentare pentru revolutionari si excluderea din partid a lui Ion Iliescu.
Ca si data trecuta, nu au lipsit incidentele, cei din BNR incercand sa forteze intrarea in sediu, dar au fost impiedicati de fortele de ordine. La finele sedintei BPN, liderul deputatilor PSD, Viorel Hrebenciuc a intrat in randurile manifestantilor cerandu-le sa nominalizeze o delegatie care sa discute cu reprezentanti ai PSD.

Oferta a fost respinsa, protestatarii cerand sa discurte direct cu presedintele Geoana. Cererea le-a fost finalmente ascultata astfel incat liderii BNR au intrat la discutii cu Geoana. "Cerem plecarea lui Cutean si sprijin pentru dosarele revolutiei. PSD sa-si asume responsabilitatea de partid emanat de pe baricadele revolutiei. Sa plece din partid cei care au tras in noi la revolutie" a cerut Doru Maries, unul din liderii BNR.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.