Vizita prim-ministrului a adus multa zarva in Timisoara. Cei de la SPP au avut treaba cu un cos de gunoi din fata prefecturii, unde a izbucnit un mic incendiu de la o tigara. Si Tariceanu a fost agitat, asa ca la un moment-dat, luand-o la fuga pe trecerea de pietoni, acesta a exclamat: "Am trecut pe rosu!".

Delegatia Permanenta a PNL a adoptat ieri o rezolutie prin care liberalii isi aroga rolul principal in aderarea Romaniei la UE. Documentul afirma negru pe alb ca "PNL s-a definit ca principala forta promotoare a integrarii europene. Calitatea de stat membru al UE va permite accelerarea modernizarii. Dar pentru ca acest proces sa fie incununat de succes, reformele trebuie sa continue in ritm sustinut, fara deraieri populiste sau politicianiste. In acest scop, Delegatia Permanenta a PNL a lansat un apel catre PD pentru consolidarea si unitatea Aliantei Dreptate si Adevar PNL-PD".

O alta rezolutie adoptata, tot vineri, reprezinta un gest electoral anticipat. "Cabinetele tuturor medicilor de familie vor fi dotate gratuit cu calculatoare si imprimante. Sanatatea cetatenilor este o prioritate politica si strategica pentru liberali. Partidul National Liberal este singurul partid care si-a asumat, in ultimii 30 de ani, responsabilitatea reformarii din temelii a sistemului sanitar romanesc".