Valeriu Stoica, fostul presedinte al PNL, a iesit ieri, din nou la rampa si i-a avertizat pe liberali ca s-ar putea ca la viitoarele alegeri sa fie obligati sa participe de unii singuri in cursa electorala.
Sustinator al politicii lui Traian Basescu, Valeriu Stoica a criticat actuala conducere a PNL, sustinand ca liberalii "s-au indepartat de traditia Bratienilor". Afirmatiile au fost facute in cadrul emisiunii "Sfertul Academic". "Din pacate, cei care conduc azi PNL nu au inteles ca pragmatismul Bratienilor a fost in primul rand intemeiat pe idealuri. Pragmatismul a fost instrumentul politic petru servirea unui ideal. Idealul presupune o viziune asupra viitorului". Aceasta a fost lectia tinuta de Stoica , lectie ce a culminat cu o concluzie franca: "Ceea ce ii lipseste astazi PNL este viziunea asupra propriului viitor si asupra viitorului Romaniei si, pe cale de consecinta, o strategie politica adecvata pentru perioada urmatoare".

Fostul lider al PNL a apreciat ca absenta acestei strategii explica si inversarea raportului de forte in cadrul aliantei de la guvernare. Valeriu Stoica a avertizat actuala conducere a PNL ca, daca lucrurile vor continua la fel in partid, exista riscul ca la urmatoarele alegeri "PNL sa fie singur intr-o confruntare foarte dura si cu stanga si cu dreapta si, de obicei, cei care sunt la mijloc pierd", a fost mesajul transmis de Stoica lui Tariceanu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.