Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor, a facut ieri un cadou inedit ziaristilor, cu ocazia Zilei Internationale a Presei

Presedintele Camerei Deputatilor, in bataia sagetilor presei

Pe langa piscotul si cupa de sampanie traditionale, seful Camerei Deputatilor a adus in sala presei o tinta cu sageti, iar in mijlocul tintei a prins "cu manuta lui", propria sa poza. Degajat, Olteanu i-a invitat apoi pe ziaristi sa incerce sagetile asupra lui si sa tinteasca drept la tinta. El a precizat ca tinta cu sageti reprezinta un "simbol al deschiderii fata de liberatea de expresie".

La un pahar de sampanie, Bogdan Olteanu, foarte fericit, a marturisit ca, in urma cu o ora a primit telefon de la sotia sa, care i-a anuntat vestea cea mare: vor avea un baietel! Asta daca ecografia computerizata nu a dat gres. Intrebat de reporterul nostru cine-i va nasi cel de-al doilea nascut, Bogdan Olteanu a spus: "Ministrul de Finante s-a oferit...". Reporterul l-a sfatuit insa sa fie precaut si sa tina cont de "precedentul Boureanu". Reamintim ca Vladescu a fost nasul de cununie al lui Boureanu si, la scurta vreme, sotia lui Boureanu l-a parasit pe acesta, pentru nasul de cununie! Amuzat si oarecum incurcat, Bogdan Olteanu a marturisit: "De-asta vreau si eu sa stau sa ma mai gandesc!".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.