Remarca a fost facuta de liderul PSD in timp ce asculta solemn, la Ploiesti, alaturi de seful socialistilor europeni, un grup de copii care cintau imnul PD.

Incredibilele aventuri ale lui Rasmussen la Ploiesti. In acest fel poate fi descris periplul cu tenta electorala pe care l-a facut ieri in orasul lui Caragiale liderul socialistilor europeni.

Cu Nyrup prin Ploiesti

Mircea Geoana l-a dus ieri la Ploiesti pe liderul Partidului Socialistilor Europeni, Poul Nyrup Rasmussen. A fost un itinerar original pentru cel care a condus guvernul danez timp de noua ani, un occidental rasat, cu gesturi si cuvinte ce n-au nici o legatura cu peisajul in care avea sa fie, practic, aruncat de pesedisti. "Turneul de la Ploiesti" a inceput la 8 dimineata, cu o sedinta a PSD Prahova care s-a tinut intr-o fosta Alimentara din centrul Ploiestiului. Locul parea pe cit de inedit, pe atit de sigur, mai ales ca, de afara, vreo trei "baieti" se asigurau ca lucrurile nu scapa de sub control.

La un pas de accident

Rasmussen a facut cunostinta cu maturatoarele care stringeau linistite gunoaiele chiar din fata sa in drumul spre Biblioteca judeteana. "Aici avem aproape toate cartile de ideologie social-democrata, chiar si Manifestul Comunist", l-a asigurat directorul bibliotecii pe liderul european. De la biblioteca, lumea s-a urcat in limuzine pentru o vizita la… Parcul industrial.

Pe drum, soferul unui camion de tonaj mare era prea ocupat sa dea SMS-uri de la volan, astfel ca BMW-ul lui Rasmussen a fost aproape de un grav accident, chiar sub ochii escortei de la politie. Intimplarea l-a speriat destul de tare pe socialist, care si-a revenit cu greu abia la Casa de Copii Concordia.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.