Presedintele Partidului Conservator (PC), Dan Voiculescu, a atacat-o ieri, de la tribuna Senatului, pe Anca Boagiu, ministrul integrarii europene, intr-o declaratie politica lansand si propunerea pentru un parteneriat pentru prosperitate.
Senatorul Dan Voiculescu a declarat ca la propunerea PC referitoare la introducerea taxei de 3% pe profiturile societatilor comerciale - efortul national de aderare -, ministrul Integrarii Europene a acuzat formatiunea pe care o conduce ca introduce in Romania o stare de panica.

"La toate propunerile noastre, ministrul integrarii europene a raspuns ca incercam sa introducem in Romania o stare de panica. Daca ar mai fi trait, probabil, ca si Nicolae Ceausescu ne-ar fi raspuns la fel. Distinsei oficialitati din timpurile noastre, dar perfect desprinsa de realitate, ii reamintim ca panica este specifica oamenilor neinformati. Din pacate, nu noi, ci doamna ministru ne tine bine sub un clopot de liniste premisele, costurile si efectele integrarii", a afirmat Dan Voiculescu.

Cronica Romana

Sursa: Cronica RomanaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.