Scandalul „nepoatei“ senatorului Norica Nicolai a luat, ieri, o turnura incredibila.

Cazul a fost dezbatut in Biroul Permanent al Senatului, care l-a pasat mai departe, Comisiei de disciplina a acestui for legislativ. Nu inainte insa, ca liderul PRM, Vadim Tudor sa arunce bomba. Acesta a declarat transant ca "'asa- zisa nepoata>> este de fapt 'o prietena mult prea intima>>" a lui Theodor Melescanu, vicepresedinte PNL si senator. Ba, plin de verva, Vadim Tudor l-a sfatuit pe senatorul liberal, in plina sedinta a Biroului Permanent: "Draga Theo, daca o iubesti asa mult, ia-o acasa si ia-o si de nevasta".

Dupa sedinta cu pricina, Vadim Tudor a declarat ca Norica Nicolai a facut un gest de "cavalerism" insusindu-si responsabilitatea pentru prezenta Ancai Hodos in sedinta de plen a Senatului. "S-ar putea sa vorbesc cu pacat, drept pentru care imi cer de pe acum iertare, dar eu am auzit ca nu are nicio legatura Norica cu acea domnisoara. Nu este nepoata ei, ci o prietena intima, chiar mult prea intima a lui Theodor Melescanu. Asa ca, daca trebuie sanctionat cineva, acela este Melescanu, nu Norica Nicolai", a spus liderul PRM, chiar inainte de a intra la sedinta Biroului Permanent.

"Un mic caz dambovitean Monica Lewinsky"

Vadim Tudor a mai dezvaluit ca Anca Hodos vine la Senat de trei luni si ca prezenta ei in plenul salii de sedinta de saptamana trecuta, nu a fost singulara. "Se complica lucrurile. Mi-e teama sa nu fie un mic caz dambovitean Monica Lewinsky", a mai spus Vadim Tudor, lasandu-i pe ziaristi cu gura cascata. Luat cu asalt de presa, senatorul Melescanu a negat orice legatura cu Anca Hodos si a afirmat ca a vazut-o pe Anca Hodos doar o singura data, saptamana trecuta, cand a izbucnit si scandalul.

"Nu este singura prostie pe care o spune Vadim Tudor". In replica, liderul PRM l-a taxat scurt, pe Melescanu: "Unii mai spun prostii, dar altii isi cladesc intreaga viata pe prostii".

Una peste alta, bomba lansata de Vadim Tudor a fost subiectul zilei la Senat, mai ales dupa ce liderul PRM a confirmat informatia, spunand ca si dl Bolcas, deputat PRM, stie de aceasta "prietenie mult prea intima". Reactia parlamentarilor a fost pe masura; acestia s-au declarat invidiosi pe succesul la femei al lui Theo Melescanu, si nu au vazut nimic rau in relatia de "prietenie" a celor doi. Cu atat mai mult cu cat vicepresedintele liberal este vaduv, iar imaginea sa publica n-ar avea nimic de suferit din aceasta poveste.

Adevarata iubita a lui Theo Melescanu

De data aceasta, Vadim Tudor se inseala. "Nepoata" Noricai nu este iubita lui Theo Melescanu, ci este vorba de o cu totul alta persoana. Adevarata iubita a senatorului liberal este cea pe care paparazzii de la "Averea" au surprins-o intr-un moment tandru, chiar la ziua aniversara a lui Melescanu. Este adevarat, este tot blonda, dar... asemanarile se opresc aici.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.