In schimb, presedintele partidului, Mircea Geoana, ii va da de lucru la Senat.
Senatorul Ion Solcanu si-a depus ieri demisia din functia de presedinte al Organizatiei PSD Iasi. Demisia survine dupa ce, luna trecuta, a suferit o criza cardiaca chiar in timpul sedintei PSD in care se hotara soarta lui Adrian Nastase. Dupa acest moment, Solcanu s-a autosuspendat din functia de sef al PSD Iasi, pentru a se recupera. Trei saptamini mai tirziu, isi anunta revenirea in fotoliul de presedinte al organizatiei judetene.

O revenire care insa nu a durat decit citeva zile. Ieri, Comitetul Executiv Judetean Iasi al PSD a luat act de hotarirea senatorului Ion Solcanu de a-si depune mandatul din functia de presedinte al Organizatiei judetene PSD Iasi. Comitetul Executiv a decis imediat organizarea pentru astazi, ora 10.00, a Conferintei Judetene extraordinare, in cadrul careia va fi ales noul presedinte al PSD Iasi.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.