Mircea Geoana transmite semnale prin intermediari ca fondatorul partidului, care il ameninta cu infiintarea Polului social, este tolerat in partid.

Pentru liderul PSD Vasile Dincu, exponentul grupului de la Cluj, grup care l-a instalat pe Mircea Geoana la conducerea partidului, Ion Iliescu este istorie. Dincu, care a recunoscut ca este strategul lui Geoana, a afirmat la emisiunea "100%" de la Realitatea TV ca viitorul rol al lui Ion Iliescu in partid va fi unul secundar: "Ion Iliescu ramine colaboratorul nostru. Ramine alaturi de noi".

Motivul pentru care Iliescu mai este tolerat in partid: "Ion Iliescu are un anumit electorat pe care nu avem nici un interes sa-l ranim, sa-l gonim din PSD. Este un electorat rural (...) care resimte mai acut o nostalgie a unei sperante din 1990 sau din 1990-1996. Atit timp cit Ion Iliescu are electoratul sau, el este bine venit alaturi de noi". Atit si nimic mai mult, din moment ce "Congresul a stabilit altceva", a tinut sa accentueze senatorul Vasile Dincu.

"Eu in viata mea nu am fost facut colaborator! Am statutul meu, cine ma respecta, ma respecta, cine nu, sa fie sanatos! Sint multi oameni care ma iubesc, care ma respecta, sint oameni care se tem de mine, care ma urasc", ne-a declarat iritat Ion Iliescu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.