Ministrul Justitiei Monica Macovei a declarat, joi, ca este insultata "destul de des" de catre membri ai Parlamentului, dar acest lucru nu o supara.
Macovei a respins criticile care i-au fost aduse miercuri de catre deputatul PSD Victor Ponta, care promitea sa nu mai voteze legile initiate de Ministerul Justitiei pana cand ministrul Justitiei nu ii va respecta pe parlamentari. "Eu ii respect pe parlamentari.(...) De fapt, realitatea este invers: eu sunt insultata destul de des de membri ai Parlamentului. Eu pot sa duc si aceste insulte, fara sa ma revolt. (...) Daca trebuie sa suport si insultele parlamentarilor, le suport", a precizat Monica Macovei. Ea a spus ca Ponta o insulta destul de des in Parlament. Deputatul PSD Victor Ponta a declarat, in plenul Camerei Deputatilor, ca nu va mai vota legile initiate de Ministerul Justitiei, pana cand ministrul Monica Macovei nu-i va respecta pe parlamentari. Ponta a spus ca Macovei ar trebui sa-si voteze singura legile, atata timp cat face declaratii in presa despre cat de rai sunt parlamentarii".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.