Biroul Executiv al Organizatiei Bucuresti sector 1 a PSD va discuta maine situatia din partid a presedintelui autosuspendat al acestei filiale, Dan Ioan Popescu.
Presedintele Consiliului de Arbitraj al PSD Bucuresti, Doru Giugula, a declarat, saptamana trecuta, intr-o conferinta de presa, ca a venit vremea incetarii "jocurilor de culise si a compromiterii oamenilor prin diferite masinatiuni" si ca starea de interimat din organizatie nu este benefica nici membrilor acesteia, nici lui Dan Ioan Popescu. Giugula a avansat, cu acel prilej, ipoteza ca Dan Ioan Popescu sa aleaga "o varianta onorabila" si sa renunte la functia de presedinte al PSD Bucuresti. Nu a fost exclusa nici varianta retragerea sprijinului politic pentru Dan Ioan Popescu. "Orice este posibil", a spus Giugula.

Totodata, Giugula anunta ca organizatia Bucuresti a PSD va discuta, dupa sarbatorile de Pasti, despre retragerea sprijinului politic pentru vicepresedintele filialei, Madalin Voicu. Presedintele Consiliului de Arbitraj a afirmat ca membrii comisiei s-au sesizat cu privire "la o serie de declaratii jignitoare" facute de Madalin Voicu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.