Ana Birchall, iscoada lui Mircea Geoana in vizita delegatiei PSD in Republica Chineza a fost amenintata ca va fi „lipita de perete“ daca isi mai da aere de sefa a delegatiei.
Supararea a fost tocmai a deputatului ardelean Vasile Dancu, care a rabdat oricum mai mult decat ceilalti membri ai delegatiei, in marea lor majoritate, vicepresedinti ai partidului. Ana Birchall este poreclita "iscoada" pentru ca ii raporteaza lui Geoana tot ce aude si vede in partid. Dar gafele secretarei pe tineret a PSD nu s-au indreptat doar impotriva compatriotilor ei. Ea l-a trimis pe reprezentantul chinez care ii insotea, seful delegatiei din tara gazda, ales pentru ca stia un pic de romaneste si care avea atat functie de director la o agentie cat si o functie importanta in partidul comunist chinez, sa-i calce hainele.

"Am si eu hainele acelea sifonate, i-a spus Birchall oficialului chinez, duceti-le la calcat". Chinezul nu s-a putut abtine si, in ciuda politetei de gazda, i-a replicat ca pentru acest lucru exista angajati la hotel si ca de aceea au fost cazati la un hotel de cinci stele, ca sa aiba si servicii de calcat haine, printre alte facilitati.
"Domnisoara, eu sunt director, nu angajat al hotelului", i-a atras atentia oficialul. Acesta a fost atat de suparat de jignirea care i s-a adus, incat doar rugamintile celorlalti romani, prelungite si incalzite cu mai multe pahare de tarie la un restaurant din preajma, au reusit sa-l impace.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.