Ion Iliescu a pus-o la punct pe Rodica Culcer, in direct si la o ora de maxima audienta.

Iliescu stie ce au facut cei mai multi dintre noi inainte de ‘89

Invitat la o emisiune la TVR despre Legea lustratiei, al carui moderator era cunoscuta jurnalista Rodica Culcer, Ion Iliescu a pus-o pe realizatoare in mare incurcatura. Fostul presedinte i-a adresat Rodicai Culcer o intrebare grea, pe care el a primit-o, obsesiv, de-a lungul primilor ani postrevolutie: "Doamna Culcer, dvs. ce ati fost inainte de 1989?" Culcer s-a blocat si a incercat sa preia controlul asupra emisiunii, intr-un mod autoritar: "Eu vorbesc", a fost replica ziaristei, dar degeaba, intrucat interlocutorul sau nu s-a lasat intimidat. "Pai, dar ce, sunteti de blamat", i-a replicat Ion Iliescu, in timp ce ziarista se dezvinovatea.

"Ati fost cercetator la Stefan Gheorghiu...", a insistat Iliescu. Realizatoarea emisiunii a replicat ca nu a fost cercetator la celebra Academie de activisti a PCR , ci doar... documentarista. "Nu are importanta", i-a taiat-o scurt, fostul presedinte Ion Iliescu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.