Senatorul PSD Ion Solcanu, care a suferit o criza cardiaca luna trecuta, in timpul sedintei in care Adrian Nastase a fost inlaturat de la conducerea partidului, si-a reluat activitatea politica.
"Starea de sanatate imi permite acest lucru. Mi-am reluat atat activitatea din cadrul Senatului, precum si functia de lider al filialei PSD Iasi, pe care am cedat-o temporar primarului Gheorghe Nichita. Desigur, dupa momentul preinfarctului va trebui sa fiu mai atent", a declarat Ion Solcanu.

Prima decizie a lui Solcanu, dupa revenirea in functie, a fost convocarea unei sedinte pentru sfarsitul acestei luni, in care liderii PSD Iasi sa analizeze situatia primarilor si consilierilor PSD din judet, care ar fi "supusi abuzurilor si intimidarilor din partea actualei puteri". Senatorul Ion Solcanu este parlamentar din 1990, iar tot de atunci a condus filialele Iasi ale FSN, PDSR, PSD, cu mici intreruperi. In urma cu noua ani, dupa scindarea PDSR, el a parasit pentru scurta vreme sefia organizatiei, acuzand aceleasi probleme de sanatate.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.