Becali atirnat de peretele pe care incerca sa fixeze un crucifix, dind agitat din miini - asta a fost imaginea zilei de la sedinta PNG

Becali a descoperit un nou cuvint - camarazi -, folosit generos alaturi de celebrul "io". "Pai nu se pune ma, aicea, asta !", a tunat Gigi la unul dintre supusii sai care montase crucifixul adus, de acasa, cu Maybach-ul.

"Mama mea e partidul", dixit Becali

Aproape o ora a intirziat inceperea sedintei pina cind angajatii de la Marriott au reusit sa atirne cu sfoara, sub bannerul de musama, crucifixul primit in dar de lider pentru mama sa. Dar, cum "mama mea e si partidul", a hotarit sa atirne crucifixul linga noua sigla PNG.

Pentru ca n-a reusit sa-l lipeasca cu banda adeziva, l-a atirnat cu sfoara. S-a chinuit o vreme in zadar sa fixeze crucifixul ce parea, mai degraba, unul tipic catolicilor decit ortodocsilor.

Delir mistico-legionar la microfon

Un operator de televiziune se prapadea de ris, sub greutatea camerei tv, vazindu-l pe liderul PNG cum se agita. Becali a vazut rosu in fata ochilor."Baa, tu asta de la Prima, de ce rizi ? Pentru ce rizi? Care e motivul pentru care rizi?", s-a enervat el. Becali l-a apostrofat cu "Necredinciosule!".

Fostul portar al Stelei Helmuth Duckadam se uita neputincios la stapinul sau politic si nu scoatea un sunet. Dupa montarea crucifixului, Gigi a vrut sa-si vada partidu-n fata si de aceea a decretat: "Voi, presa, dati-va, hai gata, la o parte!", pe motiv ca "oamenii au venit de la sute de kilometri ca sa comunice cu Comandantul".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.