Vicepresedintele PSD Bucuresti, Madalin Voicu, nu este ingrijorat de zvonurile conform carora urmeaza sa fie exclus din partid. „Ma asteptam la asa ceva.
Am fost foarte atent la neputinta conducerii centrale a partidului, fiindca este un mod rusinos ca, de la congres, PSD sa scada de la 32 la 20 la suta din optiunile electoratului, lucru pentru care sunt ingrijorat, dar ma si intriga. Pe Mircea Geoana il admir ca fost ministru de Externe, ca diplomat, dar functia de presedinte PSD il depaseste", a declarat pentru A.M. Press Madalin Voicu. El a mai spus ca motivul pentru care este posibil sa fie exclus din PSD este intentia sa de a candida la sefia partidului.

"Sunt foarte suparat ca PSD nu mai are nevoie de mine, dar sunt si bucuros fiindca nu voi mai face parte din acest PSD schiop, care nu mai este un partid de stanga, ci unul stangaci. Probabil ca nu au nevoie de oameni care le spun adevarul in fata", a mai spus Voicu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.