Deputatii au decis sa se lanseze pe piata media si sa isi faca propriul post de televiziune, care va avea sediul chiar in Palatul Parlamentului.

Initiativa e menita sa "coafeze" imaginea destul de sifonata din presa a alesilor si in special de la celelalte televiziuni.

In prezent Camera Deputatilor are deja un studio de televiziune, dar cu circuit inchis si care prezinta doar sedintele din plen. De cateva luni insa se lucreaza de zor la amenajarea unui adevarat post tv. Studioul isi va avea lacasul la etajul trei al Casei Poporului, unde un salon a fost special transformat in acest sens. Adica a fost izolat fonic si s-a instalat o podea flotanta. El este prevazut si cu o masa mobila pentru 60 de persoane, unde vor fi invitate periodic comisiile parlamentare pentru a-si tine sedintele in direct.

Televiziunea deputatilor va emite non-stop. Ba chiar conducerea Camerei are de gand sa initieze o lege prin care CNA sa oblige firmele de cablu sa transmita si postul parlamentarilor, astfel incat alegatorii sa isi poata vedea alesii pe sticla 24 de ore din 24. Marea dilema insa este cum ar trebui sa se numeasca TV-ul parlamentar. Si pentru a se gasi un nume cu cat mai mare rezonanta, deputatii vor apela chiar la un specialist.

Libertatea

Sursa: LibertateaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.